Tuesday, February 1, 2011

Ishhh boleh ke tidak ni isshhh boleh ke tidak ishhh boleh ke tidak ni isshhh boleh ke tidak ni .pening2

Ishhh boleh ke tidak ni isshhh boleh ke tidak ishhh boleh ke tidak ni isshhh boleh ke tidak ni .pening2 . Selalu kita di himpit perasaan syak wasangka ni. Saya gelar perasaan ni namanya sikap 50/50. Sebagai contoh tak merujuk kepada sesiapa kalau kita nak buat sesuatu selalu kita rasa akan gagal walaupun belum bermula. I think that a lot of people ada pengalaman ttg masalah ni.

Sememangnya masalah 50/50 ni selalu menganggu bila kita berazam nak mencapai sesuatu. Untuk orang yang selalu give up i have a small piece of advice , setiap usaha mestilah diringi doa dan tawakal. Dengar kata hati fikir dgn tenang buat keputusan dan bertindak .

Just utk berkongsi pengalaman i have a few quote to share kepada semua. Genious people they have limit in terms of showing their genius, but stupidity they are no limit. Jadi bila buat sesuatu kena yakin dan mesti stand firm dgn decision tu. Nanti orang kata kita ni x de pendirian.

Apa yg saya cerita ni maksudnya hendak seribu daya tak hendak seribu dalih. So i hope ramai dpt tangkap maksud saya ni. I only ordinary people with extraordinary advice.

So see u next time. Salam dan Nyeh Nyeh Nyeh

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...